FAQ items aan het laden...

Ons terrein is gevestigd achter Restaurant “De Molen”, Loodijk 30 te Ankeveen aan de N 236 van Weesp naar Hilversum/Bussum. Je kunt op het parkeerterrein rechts van de molen je voertuig parkeren. Daarna is het roeien geblazen, want ons terrein bevindt zich op een eiland op ongeveer 300 meter van de molen. De roeibootjes, – gemerkt met ALB – liggen bij de molen afgemeerd. Je roeit achter de molen de brede vaart op. Bij de waterkruising na 150 meter vaar je rechtdoor tot je een afmeerhaventje ziet met onze toegangspoort.

Met de ANWB-routeplanner of je navigatieapparaat kun je een exacte routebeschrijving opvragen, door als bestemming postcode 1244NL (= Loodijk 30, Ankeveen) op te geven.

Klik hier om het terrein te vinden in Google Maps. Vanuit het op die kaart aangegeven punt is het 300 meter zuidwestelijk via het water.

Het terrein is helaas niet goed met het OV bereikbaar. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op een half uur lopen. De NS stations Weesp, Naarden-Bussum en Bussum Zuid liggen op ongeveer 7 kilometer afstand. Dat is wel weer goed te doen met de (vouw-)fiets of de OV-fiets Weesp of Naarden-Bussum.

Een bezoek aan terrein de Molen is uitstekend te combineren met een fiets- of wandeltocht door de Gooi- en Vechtstreek. Kijk op de linkpagina voor sites over interessante wandel- en fietsroutes die je naar Ankeveen voeren.

Wanneer je voor het eerst komt en nog niet met iemand van de ALB hebt afgesproken, bel dan even met 035-6563493. Dan weet je zeker dat je niet voor een gesloten toegangspoort komt te staan en dat er dan iemand is om je hartelijk welkom te heten op het landje.