Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In navolging van het vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een Leuke Landjes dag.

Het programma ziet er als volgt uit,

  • Een GRATIS leerzame (en leuke) workshop om kennis te maken met FELDENKRAIS. (14 uur)
  • Ruilbeurs
  • Spelen
  • BBQ

Feldenkrais

Door het vergroten van ons bewustzijn ten aanzien van onze bewegingen, brengt de Feldenkrais Methode ons dichter bij het realiseren van ons volledig menselijk potentieel. We kunnen leren vrijer te bewegen, met groter gemak, flexibiliteit en gratie/elegantie. De methode kan permanent onze houding, balans en coördinatie, onze aangeboren capaciteit/mogelijkheid voor levenslange vitaliteit en voortdurende zelfontwikkeling bevorderen. Feldenkrais is Bewust worden door Bewegen.

Feldenkrais is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring of conditie. Wil je graag wat meer weten kijk even op www.feldenkrais.nl

Wil je meedoen met de workshop die een uur duurt, neem hiervoor een matje of handdoek mee, of iets van plastic om op te liggen i.v.m. de vochtige grond.

Deze workshop wordt gegeven door 2 professionals, Irene en Jaap

Ruilbeurs

De ruilbeurs bestaat uit  goede kleding, die jou een maatje te klein of te groot is geworden, of je draagt het niet meer, of wie weet heb je nog leuke dingen die je zelf niet meer nodig hebt.

Wat de kleding betreft (dames en heren), het gaat om goede schone kleren die niet ruiken of te oud zijn, die je graag een tweede leven gunt en er iemand blij mee kan en wil maken.

De leuke dingen die je in wil brengen kan van alles zijn, ook hier is het van belang dat het schoon en heel is, waar je een ander blij mee kan maken. Bv glazen, kandelaars, schilderijen of wat dan ook.

De kleding en of leuke dingen die niet van “eigenaar” zijn veranderd neem je weer mee naar huis. Alles gaat dus om “weggooien is zonde”. Ook krijg je er geen geld voor.

Spelen

Verder kun je uiteraard gebruikmaken van de tafeltennis, de sjoelbakken, of ga je een spel jeu de boules doen.  Dit jaar is er geen wedstrijdelement.

BBQ

Dan willen we afsluiten met een BBQ en verzoeken wij je je eigen eten daarvoor mee te nemen. Neem ook je eigen drank en of hapjes mee. Wel biedt de ALB iedereen een drankje en een klein borrelhapje aan.

Alleen met elkaar kunnen we er weer een mooie gezellige dag van maken.

Iedereen is van harte welkom en tevens het verzoek om je aan te melden bij Paula, als je op deze dag komt dit i.v.m. de catering en laat Paula ook weten of je aan de workshop mee doet.

info@alb-naturisme.nl

De workshop start om 14 uur, bij voldoende interesse kunnen we 2 workshops organiseren, dus heel belangrijk, laat Paula weten of je daar aan mee wil doen!!

Tot 16 juli, duimen voor mooi zonnig weer.

Paula en Truus